Shipping & Returns

A. Påkrævet Delivery Information
De oplysninger, der er nødvendige for shipping er dit fulde navn, adresse og telefonnummer. Bemærk venligst, at vi kun kan sende din ordre efter postnummer adresse og postbokse eller lignende adresser er ikke tilgængelige for skibsfarten.
1.Please sikre, at du har indtastet den korrekte leveringsadresse og telefonnummer.
2.Please tillade 3-8 dage til levering af din vare.
3. Vi vil sende dig dit tracking nummer i 36-48 timer efter vi har modtaget din betaling.
4.We acceptere internationale ordrer og tilbyde fri fragt.

B. Shipping Method
Normalt bruger vi DHL som forsendelsesmetode. Men for nogle amter, vil vi bruge EMS som forsendelsesmetode.

C. Tracking Metoder
Når din bestilling er afsendt, vil vi tilbyde EMS eller DHL tracking nej. og e-mail til dig. Note: (.. Hvis du ikke kan tjekke det med det samme tracking nej, bedes du tage mere tålmodighed til at vente på det et stykke tid kræves af udtrykkelig virksomhed gøre upload).

D. Mislykket eller forkert levering
1.We er ikke ansvarlige for genoverførsel, hvis du har givet os en forkert eller ufuldstændig adresse.
2.For de kunder, som ikke modtager din pakke inden for 15 arbejdsdage, bedes du kontakte med lokale postkontor ASAP Altid kan du tjekke med det lokale posthus direkte med dit ID-kort eller anden gyldig attest og kendelsen oplysninger kopi, du kan printe ud når logger ind på din registrerede konto på vores hjemmeside.

E. Retur og udvekslinger
Hvis du er utilfreds med din bestilling eller anden grund, kan du returnere varer købt fra vores hjemmeside inden for 30 dage efter modtagelsen, forudsat du passer godt på dem, og at de er vendt tilbage til os i samme stand, som du modtog dem. Vær opmærksom på, at Leveringsomkostningerne gebyrer kan ikke refunderes.

Back

Copyright @2018 www.wikileaksmirrors.dk All Rights Reserved Danmark Sko online